13:

Nyligen hemkommen efter en vecka i El Stockholmo!
Tisdagen lagade jag bilen, fick inte liften först vid 3 så jag fick sitta på verkstan hela dagen och göra absolut ingenting. Hjälpte M lite men det var inte mycket. När jag var klar så åkte vi ner till sjöfartshotellet där Jennifer skulle ha möte med lkjfkaölj.. När vi var där så ringde Håkan och frågade om jag inte hade lust att jobba i verkstan på onsdagen, och självklart hade jag lust med det! Jobba tackar väl ingen nej till? ;)
Sagt och gjort, när vi kom hem vid 00 på tisdagen så packade jag iordning min väska och åkte med tåget vid kvart i 7. Måttligt trött var jag kan jag lova. Sen sov jag kvar hos L för att jag skulle jobba torsdag-fredag också fast då på arlanda.. Den åh så underbara E var så snäll och väckte mig när jag lyckades somna på onsdagen, det tyckte jag var helt jättesnällt.. Eller?
Torsdag - Måttligt tur att L väckte mig på morgonen för annars hade jag inte hunnit göra mig iordning för jobbet. Klockan 7 kom håkan och hämtade mig och Elias för att åka till verkstan och sedan ut till arlanda. Sen jobbade jag häcken av mig till 22 på fredag kväll då jag åkte hem till L igen. Under de 36 timmarna jag jobbade så lärde jag mig deras bokningssystem också, så om någon vill åka limo i Stockholm, hojta så kan jag boka in er ;)
Sen jag kom hem till L i fredags kväll har jag typ legat på soffan och gjort absolut ingenting. Bara varit typ.. Har tagit oss utanför dörren ett fåtal gånger och absolut inga längre stunder...
Sen ja, idag fixade jag bilen lite mer och sen åkte vi hem. Ska hämta Elina hos mamma imorgon och sen gå ner och fixa lite saker.. Trevlans..
See you later alligator!

12:



Dagens Mecka-Bil-Outfit!!!!

Idag blir det stockholm HELA dagen för att mecka klart bilen så den funkar sen. Wiihooo!!! =)

11: Ego inlägg!! :))

Jag sysselsätter mig med att ta egokort när jag har tråkigt!! :))

10:

Helgen löste sig trots allt, och Fredagen på dagen vart mycket stressad.
Först åkte vi och fixade lite saker, sen hade vi ett möte. Efter det skjutsade vi hem älskade Ninja som kom på besök ett tag ♥ Så det vart genvägen genom uppsala till Stockholm. Haha.
Väl i Stockholm skulle vi skjutsa S, O och T till Tullinge, vilket inte gick så bra för i västberga dog bilen IGEN! Så dom fick ta sig vidare själva medans vi försökte laga bilen, men eftersom den åh så underbara drivknuten har gått sönder igen så var det bara att glömma det. Så vi tog oss tillbaka till Fittsätra kommunalt. Sen efter ett tag kom Mr Hjärnfärs och kvällen började. Sen hände en sjuhelsikes massa. Jag och D insåg att vi är sjukt lika varandra egentligen.. Dock hann vi aldrig prata färdigt för det kom alltid folk och störde..
Lördagen började med att vi fick åka till Fruängen för att bli upphämtade av Håkan som skulle hjälpa oss att bogsera bilen till Gärdet.. Trodde vi ja.. Väl på verkstan så åkte jag och Jen på att börja laga bilen, vilket blev ett ganska stort problem eftersom vi inte hade någon ny drivknut och vi måste byta drivaxel också.. Efter sju(!!!) timmar så insåg Håkan samma sak som vi sagt hela tiden, det gick inte att laga.. Underbart.. Fick skjuts tillbaka till Fittsätra och packade ihop våra saker.
Sen åkte jag till L istället och Jen åkte någonstans. Jag vet inte riktigt vart. Hon kände sig "busig" och vägrade tala om för mig vart hon skulle! :P
Sen ja, kom hem igår på eftermiddagen och har inte gjort så värst mycket sedan dess. Eller, idag har jag städat hela lägenheten, Elina åkte med Jen på hennes möten och jag fick uppdraget att städa.. Sagt och gjort, nu måste jag bara hänga tvätt och vika all tvätt. Kriga lite med barnen så dom städar deras rum också är kvar..
Och nu ska jag ta och kolla lite på tv och mysa med Elina innan jag orkar vika all tvätt. Tjingeling!

"Dagens Outfit!!"


9:

Idag har det varit strul hit och dit om hur helgen kommer bli.. Vi hittade en del utvägar tillslut ifall vårat förstahandsalternativ mot all förmodan skulle skita sig. Men Herr Hjärnfärs stod upp för sitt ord och allt löste sig till slut!! YEY! Bilen är även helt lagad nu, yes! Nu slipper vi oroa oss för att hela däcket ska ge vika när vi är ute och kör( självklart har vi fortsatt köra fast vi blev varnade förra helgen om att det skulle rasa när som, dock ej med barnen i bilen). Helt utmärkt!!!

Imorgon blir dock väldigt pressad, mycket att hinna med. Tur att Elina får leka med Herr A, ( "Pappa") medans vi åker iväg på möten osv.. Så det blir iväg halv 9 imorgon, kommer hem en sväng innan vi ska iväg igen och sedan kommer vi inte hem först på lördag alternativt Söndag igen.. Alltid fullt upp, men vet ni? Jag älskart!!

Nu ska jag ta och kolla om TuvaLuva har somnat ännu, Elina sover sedan länge tillbaka sen fortsätta med våran "The Book Of Love".. En väldigt hemlig, men sjukt rolig bok om alla våra äventyr!!! :))


En osminkad och trött Linda är vad dagen hade att erbjuda!!!

8:



You can take everything I have,
You can breake everything I am.
Like I'm made of glas,
Like I'm made of paper.
Go on and try to tear me down,
I will be raising from the ground!!!


7:

Var ju ett par dagar sedan jag skrev sist, dumma mig!! Men vi har haft lite fullt upp här hemma, besök och idag fyllde bejb år!! GRATTIS HJÄRTAT!!

I fredags så kom JE, R, D och JO hit. På lördagen så insåg jag att Jennifer och JE kom inte så himla bra överens och när vi fastnade mitt i vägen för att bilen vi fått låna inte funkade ( tack för den förresten, kul att ni berättar att den ej är lagad korrekt... ) så vart det ett himla liv.. Men ja, så kan det gå. Alla människor kommer inte överens!! 

På lördagskvällen så drog jag och Jen till Stockholm istället.. Fick något psykryck och bara åkte typ. Sen ja, finns inte så mycket att säga om den kvällen för om jag ska vara helt ärlig så minns jag ärligt talat inte så mycket. Inget som kan skrivas ut här iaf.. 

På söndagen så råkade L väcka mig vid 6, jättesnällt! Och varje gång jag höll på att somna om så bökade han om, så jag gav efter mycket om och men upp och hämtade datorn istället. Sen åkte vi hem ganska tidigt ( för att vara mig iaf)

Sen ja, måndag och tisdag storstädade vi/jag, igår tvättade jag 8(!!!) maskiner tvätt och såg till att städandet var klart tills idag då Jen's släkt skulle komma.

Sen idag har jag inte gjort allt för mycket, bara varit mest. Just nu sitter jag och skriver med R och lyssnar på alla roliga/braiga låtar han skickar! :)) Ska snart tacka för mig tänkte jag och gå och sova. Imorgon blir det eventuellt en trip till Uppsala för att fixa lite saker. Och i helgen blir det Stockholm, som vanligt!! ;) Dock måste vi åka ganska tidigt för vi ska ha massa möten på dagen tydligen. Haha.! Så jag måste kolla med Herr A om han har lust att ta Elina innan mormor-helgen börjar! :))



6:



Har tjaffsat massor med barnen om att dom ska städa rummet idag, att det ska vara ett sånt bråk för att plocka upp lite leksaker. Men jag har ledsnat på att plocka upp någonting som dom vräcker ur lådorna efter två sekunder så då kanske dom lär sig om dom måste städa upp det själva! :p Man kan ju alltid hoppas!! Men nu verkar det faktiskt som att dom är klara snart *pepparpeppartaiträ*!!!  

Ska snart sätta igång och städa här hemma och laga lite mat. Mannen är iväg på lite äventyr så jag åker på att laga maten idag också. Nedrans!!

Sen när mannen kommer hem igen så ska vi iväg på lite äventyr allihoppa! Me like it!! Vad tänker jag dock inte säga, eftersom jag "Är  så jävla hemlighetsfull och riktigt jävla skadad".. Your words, not mine!

------------------------------

‎3 18 1 2 16 5 15 16 12 5 :))


 

Never kiss and tell!!

5:



Can you let go baby, please stay away.. Everything that you say, you just fuck up my head !!!


4:

Pass på denna dagen! Jag är sjukt trött, och det är helt klart Jespers fel eftersom han ringde och väckte mig inatt!!!
Det verkar helt enkelt inte vara min vecka.. Men, *pepparpeppartaiträ* så kanske turen ändrar sig nu ikväll och maddicken funkar som hon ska igen!!! YEY!




3:

Idag så gick jag ner till skolan, men eftersom jag inte vart nöjd med resultatet utav det så tänker jag säga pass!
Sen kände jag att det var dags att införskaffa mig en mössa då det börjar bli sjukt kallt ute, och mina stackars öron fryser och det är ju faktiskt inte okej. Så nu har jag en söt mössa som jag är total förälskad i! :)

Sen har vi gjort lite allt möjligt idag, bland annat luftat bromsarna på maddicken, men resultatet vart ej heller där som vi hade tänkt. Sen har vi hämtat en resårmadrass, ( maddicken klarar allt) som vi satte fast på taket med en bogseringslina. Ja, vi tar vad vi har och det löser sig alltid!!!

Vad har vi gjort mer? Inte så värst mycket tror jag, och trots detta har vi knappt varit hemma idag!! Skulle jailbreaka min telefon också men det gick inte så bra som jag tänkt mig. Det är inget som går som jag tänkt mig idag tror jag! :P

Och nu ska jag mysa lite med Tuva innan Jennifer kommer hem igen då Elina sover redan! Elina har ju alltid haft 7 som natt-tid och Tuva har 8. Det känns lite fel eftersom det skiljer 1,5 år på dom och trots det lägger sig Elina först! :P Men det är bra, för då blir det inte så himla livat när dom ska nattas eftersom Elina inte vaknar när Tuva gnäller för att hon ska sova..



2:

Idag är vi inte pigga här hemma! Barnen skriker och vi typ dör på soffan!

Igår fick jag för mig att göra ett självmordsuppdrag, jag tattuerade mig i MP's tatto och styling! Haha. Jag tatuerade även Jennifer, vilket hade kunnat blivit hemskt mycket bättre men eftersom det var min första så borde jag vara någorlunda nöjd! Mallen var ju inte direkt jättevacker heller..

Sen fick Mattias en väldigt fin målning på magen också, så kan det gå om man somnar och vägrar vakna! Hihi.. Synd att vi inte hann bråka klart för Nemi väckte honom. Attans!

Idag ska jag ner till skolan också, måste se till så att allt blir klart någongång.. Mattias ska laga Maddicken och Jennifer får leka med ungarna!!




1

Tyckte att det skulle vara kul att börja blogga IGEN, så här är jag! One's again!
Men, jag och Jen hittar ju på så himla mycket saker nu för tiden så jag har ju åter igen någonting att skriva om förutom mina tråkiga vanor såsom städa, tvätta och laga mat. För att inte glömma dagislämning/hämtning. Ja, för så har mina dagar sett ut de senaste åren. Jag har varit en tråkig hemma-morsa som inte gör ett skit.

Mina vänner tycker att jag har blivit dålig på att höra av mig, ses osv. Ja det har jag, men jag har för en gångs skull faktikst börjat bry mig om mig själv. Att inte ta ansvar åt alla andra och ta hand om alla andra. De finns säkerligen folk som inte gillar detta, men det struntar jag i just nu. När alla andra får vara ego till och från, varför skulle inte jag få vara det ?! :)

Den senaste veckan har vi nog gjort mer än vad vi borde hunnit med. Vi har varit i Helsingborg, Danmark, Kalmar, Stockholm och såklart här hemma i Enköping. Himla mycket helt enkelt!

Danmark är planerat att återkomma till om cirka två veckor. Eller, det är mindre än två veckor nu. Inte nu i helgen men helgen efter. Det ska bli fruktansvärt trevligt. Förutsatt att våran älskade Maddicken håller!! ( Snälla Maddicken, svik oss inte! Jag tror på dig! )


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0