39;

Lööööv it! :D

38;


I wanna meet you again somehow,
but not today, not tomorow, but maybe in a while!!

37;

Kul att jag nyss skrev vööörsta inlägget men som vanligt så kukar allting ur vilket leder till att allting försvinner. Och nu orkar jag ärligt talat inte skriva om allt.
Idag har jag ivf burit däck nästan hela dagen. Helt sjukt många däck och dom väger ju en del också, för självklart är det inte vanliga smådäck utan nej, alla ska ha helt sjukt stora dimentioner. Men muskler - Here I come! :D Sen fick jag ju självklart nöjet av att få åka släp med Mr Rallekalle också! Alltid lika roligt!
Nu ska jag bara fortsätta lyssna på min musik och vänta på att min synkronisering blir klar så jag får alla mina bilder till min mobil igen. Var tvungen att återställa mobilen igår för jag lyckades göra någonting ( och har ingen aning om vad) så allt blev typ cp, men som tur är så har man ju allt på datorn så det är bara synka och så finns allt på mobilen igen :D Sen ska jag sova, vilket jag redan borde göra vid detta laget egentligen! Men, jag har inte så mycket att göra imorgon vad jag vet. Bara serva A's bil och ett däckskifte. Soft ju! Dock måste vi ta isär vöörsta hyllan som däcken stod på och plocka undan massa i verkstan. Vi fick MASSOR med plats efter att däcken vart borttagna! :)
God natt!


I Wonder how, I wonder why,
yesterday you told me about the blue blue sky,
and all that I can see is just a yellow lemon tree!
I'm turning my head up and down,
I'm turning turning turning turning turning around.
And all that I can see is just another lemon-tree!



36;

Sitter på jobbet och segar. Ska snart samla lite ork till att fortsätta flytta alla däcken. Dom står i hela verkstan här nere och är enbart i vägen och vi får snart ett nytt förråd att ställa dom i.. Sweet. Dock inte riktigt lika sweet att flytta dom då jag har ont i ryggen, och att bära en himla massa tunga däck då är inte sådär jättekul! Efter jobbet ska jag träffa R en sväng, sen åka hem och sova! Inte ett skit mer ska jag göra idag! Inatt kom jag hem alldeles för sent, och jag är sjukt trött idag! Nej, jobba var det ja! Kanske hinner flytta ett däck eller två emellan gäspningarna! :P
---------------------------------
Och du, tänk på vad du går runt och säger!!
Det är inte du som lider när du öppnar din jävla käft!
Jag blir så sjukt less på folk, och speciellt såna som glappar!

35;

Sitter och väntar på tåget hem. Hade otur och såg när mitt tåg åkte iväg så det är bara sitta här i en timme och vänta!!! Men nu funkar min dator iaf:D Helt överlycklig och jävlar vad snabb den är helt plötsligt, hihi!

Idag har varit en både bra och dålig dag. Hände en sak på förmiddagen och jag typ bröt ihop, sprang iväg ifrån jobbet och kom tillbaka och fick en himla massa kramar. Även fast jag inte riktigt var på humör för att kramas så är det himla uppskattat!! Djungeltrumman gick ganska fort antar jag för när Patrik kom ett tag efteråt så visste han om mitt lilla utfall och kramade om mig. Så idag vart det himla massa kramandes!

Ska hem och dumpa av datorn så fort jag kan, se iväg och mysa lite! Och julskinka bjuds det på också, hihi vad jag fuskar! :) Men vem orkar vänta till julafton egentligen? Inte jag iaf och speciellt inte om jag blir erbjuden!


34;

Sitter och väntar på tåget Som varje morgon :)


33;

Himla ren jacka jag har va? :P


32;

Av någon anledning så funkar appen igen nu, men jag var tvungen att ta bort bilden i inlägget under. Sinnessjukt!!

Anw, har varit i Stockholm hela helgen och umgåtts med L,S och R. I fredags satt vi kvar på jobbet och drack lite medans L och S tvättade alla deras kläder. M och E var där också. Himla trevligt :)

Igår var vi också på jobbet då dom fortsatte att tvätta och det hände väl inte så mycket mer. Och idag väntade vi på R halva dagen innan vi ännu en gång åkte till jobbet. Dom hade himla mycket tvätt.

I fredags så jämförde min chef mig med en häst, "bara sätta på och dra" .. Haha. Det låter säkert jättehemskt nu eftersom ingen vet själva sammanhanget, men vi diskuterade iaf med två andra om att jag inte tycker om massage. Så "inget förspel där heller, det är bara sätta på och dra." Haha. Värsta mobbningen emot mig där egentligen. Märks att jag är ensam tjej där. Men egentligen, vad hade jag förväntat mig? Jag kände dom som jobbar där redan innan och jag valde ju trots allt att jobba i ett yrke där de flesta är män. Men jag gillar det, och mobbas lika mycket tillbaka :) Eller mobbas och mobbas, vi smågnabbar mest..

Nu ska jag hänga min maskin med tvätt och sen sova!! :)


30;

The love of My life!!! ;) :)


31;

Sitter kvar på jobbet och gör Robert och Sagge sällskap. Himla trevlig.. och som en riktig mekaniker dricker jag öl ;) HAHAH!

Blogg-appen funkar inte, så jag orkar inte skriva mer nu.. Men vi får se när appen funkar igen så kommer det uppdatering då om jag inte får igång datorn under helgen!! :D

30;

The love of My life!!! ;)


29;

Uttråkad i väntan på att Elias ska komma tillbaka med lunchen!!


28;

At work! Väntar på att ett däckskifte ska komma in, sen tror jag att jag ska byta bussningar på en bil. BMW;n ska fixas klart idag också. Mycket att göra, men då går dagen fort iaf :)

Imorgon har jag ett möte, sen måste jag upp till jobbet och fixa lite sen ska jag träffa R för han är så himla snäll och hjälper mig med en sak. Underbara du!!! :)


27;

Sitter och väntar på tuben för att äntligen åka hem. Denna dagen har varit sjukt lång, men en så jävla strulig morgon så jag ville bara ta livet av mig. Men nu ska jag hem, duscha, äta och sova. Eventuellt fixa datorn också, om jag orkar!!! :P


26;

Så mycket för min sovmorgon imorgon... Men iofs, jag får sova till kvart i 7 istället för 05'20. Så ja, det är väl sovmorgon men jag trodde att jag skulle få sova till minst 8!! Tji fick jag!! :P nu försöker jag få igång den här jävla datorn, det går väl sådär måste jag säga. Måste ominstallera hela skiten men har ingen skiva just nu så jag hoppas att internet hoppar igång bara så är jag nöjd tills jag fixat skiva!!


25;

Sitter på jobbet och lyssnar på musik och är måttligt road.. Måste vänta på att M kommer så vi kan plocka isär en Vanos som har gått sönder.. Den andra bilen jag skulle fixa ( som jag kan göra själv) har inte kommit in?! Och T's golf kan jag inte fixa för jag behöver lyften och jag väntar ju på den andra som skulle kommit klockan 9! Bajs tråkigt!

Så ja, jag får väl sitta här och roa mig själv.. Eller så kanske jag skulle gå och handla istället?! Jupp, så blir det!!

24;

Står och väntar på tåget. Står fast vid att det inte är humant att tvinga upp mig såhär tidigt :P Och denna kyla är inte att leka med. Och det värsta är att det kommer bli värre. Inte okej!!

Men imorgon får jag sovmorgon, yeey! Elina ska till BVC så jag måste vara hemma med henne. Tråkigt! ;)


23;

Trött!!! Trött!!! Trött!!! Nu ska jag sova för imorgon har jag tre bilar som måste fixas. Hej hopp!!


22;

Känner mig så jävla het i arbetskläder :) Fick höra igår att jag måste minsann sluta vara på jobbet för dom känner sig så omanliga när jag kan prata bilar men inte dom. :p Som om inte jag var nog manlig innan, det blir bara värre.. Jag har till och med börjat dricka öl. Haha. Nu är det illa!!! :)


22;

Nej jag har inte ett dugg tråkigt just nu.. Åkte på att vara barnvakt åt telefonerna igen, vilket gör att jag får sitta här!! Fast jag ska väl inte klaga, det är ju ganska soft att sitta på en datorstol och göra ingenting egentligen..
Så, undrar om jag ska tvätta Mersan istället?! :D

21;

Sitter på tåget och suckar över att det inte borde vara lagligt att kliva upp så tidigt som jag får göra.. Trött ab!! Men uppe är jag iaf, och på tåget. Fick sällskap i telefonen utav L imorse också, himla snällt!! Då slapp jag somna gåendes :P


20;

Dom säger att jag är så söt och ser så oskyldig ut hela tiden.. Hmm, hur tänkte dom där?! :P


19;

Ligger hemma i soffan och kollar på barnprogram. Tror jag kommer förfrysa snart. Ogilla massor!! Men jag har tagit mig hem iaf, grattis till mig. Ställde mig i duschen det första jag gjorde för annars vet jag hur hade ångrat mig resten av kvällen förr att jag inte tog mig ork att göra det på en gång.

Nu ska jag vänta på E som ska komma förbi en sväng. Sen ska jag sova. Klockan står på 05.20 imorgon. Yeey!! Linda-Kommer-Vara-Helt-Slut.se


18;

Ligger i soffan och typ dör. Ska väl snart ta mig ork att åka hemåt.. Måste måste måste hem idag.

Jag har blivit helt totalt jättekass på att ta mig hemåt nu för tiden!

Imorgon ska jag jobba igen. Kommer ångra imorgon bitti att jag någonsin ville jobba, för jag vet hur supertrött jag kommer vara!!


17;

I'm back! :D
Här kan jag leka massa med design osv när jag har tråkigt, det kan jag inte på den andra för jag förstår mig inte riktigt på den! :P

RSS 2.0