Grown up christmas list.


Jobbigaste tiden i mitt liv.

Just nu händer det alldeles för mycket i mitt liv, bara en jävla massa skit.. Vet inte längre vart jag ska ta vägen, och det ända jag får höra är skit om allt. Så just nu finns det inte så mycket att säga förutom att jag mår SKIT! Har förut trott att jag nått botten, det är ingenting emot vart jag är nu!!
Och till råga på allt så var jag dum nog och gå på med på att jobba idag, så snart ska jag röra mig emot Emma och sen ner till jobbet.. Ska jobba på fredag och söndag också. Sen på måndag är det kryssning med jobbet, vet dock inte om jag ska med. Sa ja först, men kom ganska snart på att jag gillar ju faktiskt inte att åka båt. Men my man tyckte att jag skulle åka, träffa nytt folk och få lite ombyte i miljön! Så ja, vi får se.

:D

Party all night long!! Hell yeah! :D
Sitter hemma hos, ja, jag vet nte riktigt vad han heter!! Men kul har jag, med underbart folk!! Löööv it!

Idag är en sån dag...

... När allt känns skumt. Det känns som att oavsett så är jag  bara ivägen, vad jag än gör. Och det känns som att vad jag än gör så är det fel. Jag har många såna dagar nu för tiden, men jag vill inte ha såna dagar. Jag orkar inte ha såna dagar längre. Jag vill må bra igen! Jag vill känna glädje, kunna vakna en morgon och kunna se fram emot dagen, se vad livet har att erbjuda. Men just nu har det bara skit att erbjuda, enbart skit!

Men ja, denna dagen har jag inte gjort så mycket.. Som vanligt nu för tiden. Hade Simone halva dagen, sen gjorde jag inte så mycket mer än det. Ska väl lägga mig och sova snart, ska upp tidigt imorgon igen. Känns värdelöst att kliva upp tidigt för att göra en sak, sen bara sitta resten utav dagarna. Speciellt med tanke på att jag ändå inte kan sova på kvällarna längre. Hey life, you bite me in the ass everytime I think it finally will be alright!

Så nu ska jag fortsätta lyssna på min deppmusik ♥ Och lägga mig i sängen och hoppas på att somna inom snar framtid! God jävla natt!!

♥♥♥


I will stand by you,
I will help you through when you've done all you can do and you can't cope.
I will dry your eyes,
I will fight your fight,
I will hold you tight and I won't let go! ♥


Nobodys home!

You can keep on knocking but you're better of walking 'cuise there's no way I'm ever gonna let you in, not again!



Sömnproblem.org

Japp, sömnproblem är bara förnamnet! Förra veckan hade jag inte ett ända problem att sova, då sov jag nästan hela veckan. Denna vecka äter allt upp mig istället och jag kan inte sova. Så många gånger som jag känt att jag nått botten, det är ingenting emot dom känslorna jag har nu!

Det bästa när det händer saker dock är att man ser vilka som alltid finns där, och dom man minns anar finns där.
Nej, jag vet inte vad jag ska skriva, vad jag ska säga. Bäst att slå en stekpanna i huvudet och sova nu kanske?! Simone vaknar väl om några timmar och då kan man ju fetglömma att sova!!!
Can't wait until friday!! Något att se fram emot, det behöver jag!!

Älskar att få besök!


Barnvakt!

Sitter barnvakt åt Simone, vilken underbar unge! Hon gör knappt ett ljud ifrån sig, och skulle det inte vara för att alla skor hamnar i hela lägenheten så skulle jag inte märka av henne! Och hon är inte ens fyllda två!
Väntar på besök också, som borde komma vilken sekund som helst! Lövley! Då ska det bli bullar bakade, massa te druckit och himla massa skitsnack! Simone ligger inne på rummet och kollar på film - Tingeling och jag har nyss städat hela lägenheten. Dock inte så lätt när man inte har en dammsugare, men allt går bara man vill, så iställlet för att dammsuga först skurar jag två gånger så går allt smuts bort iaf !;) Ska sätta mig och måla alla lister någon dag också. Dom är liksom inte riktigt vita längre! :P Måla om rummet tror jag att jag ska göra också, vilket jag kan göra efter tisdag när pengarna kommer!! Wiho! Nu jävlarns ska det bli superfint här hemma! Vad tycker du om det min man? Måste nog ringa och fråga vad mannen säger...
Nej, kolla vart fasiken besöket tagit vägen!

Te!

Nyligen hemkommen ifrån en underbar vän. Har snackat massa skit och druckit te! Längtar tills på fredag, we're gonna have soooooo much fun my love!! ;) Hoppas även att min kära man ska hänga med då, var ganska länge sedan vi sågs nu. Inte helt okej!!!
Är inte ett dugg trött, men måste sova för senast 8 måste jag upp igen! Det känns inte så jättebra!!
Nej, sova var det!!

44;

I just love this!! =) Kan inte riktigt sluta sjunga på den.

43;

Sitter och försöker lära mig att spela gitarr via Youtube. Det går väl sådär. Låter lite som en döv man som försöker sjunga.. Åt skogen med andra ord. Men det kunde gått bra! Ska nog fråga min pappa om han kan hjälpa mig istället, för jag vill ju lära mig! Fast som med allt annat så kommer jag väl inte tycka att det är kul när jag faktiskt lärt mig.. Allting är bara kul, tills jag faktiskt kan det för då vill jag lära mig nya saker istället. Så nu ska jag kämpa vidare lite, och så får vi väl se hur det går!

42;


41;


40;

Det känns så jävla fel, allt känns bara helt jävla knas.
Och hur kan det kännas som att allt är mitt fel?
Jag har inte gjort fel.
Men det känns som det. Att jag har mig själv att skylla..

Jag vet att allt förmodligen inte kommer leda någonstans.
Och jag ångrar mig nu, men just för stunden kändes det som rätta valet.
Efter en stunds övertalande ifrån folk.

Denna söndag var den värsta i mitt liv, och jag kommer aldrig glömma den.
Ett polisbesök senare, nästan ett dygn utav tårar bestämde jag mig för att inte återvända till jobbet igen.
Så nu står jag här, utan allt jag försökt bygga upp, och det känns som att jag har mig själv att skylla.
Även fast jag vet att så inte är fallet.

RSS 2.0