Jobbig dag.

Idag har varit allt annat än rolig. Jasper hade en bra förmiddag, var allmänt lycklig och kröp runt på golvet och skrattade. Han var betydligt mycket lyckligare än jag någonsin kunde förvänta mig och hans tand är nu helt utsprucken vilket är varför han är glad. Så jag gjorde misstaget av att tro att idag skulle bli en bra dag. Tji fick jag. Hämtade Elina ifrån skolan och hon var allt annat än lydig idag. Vi har haft både ett och annat bråk och hon har åkt in på rummet en heeeeeel del gånger. Jasper fick något ryck och fick för sig att nej nu jävlar ska jag skrika konstant i 40 minuter. Inte ens välling hjälpte, och välling hjälper alltid på min son. He loves it. Sen somnade han men jag lär väcka honom när som annars kommer han inte sova vid 8, och ikväll behöver jag egentid. Barnen SKA helt enkelt sova SENAST 8!! :P


Sjukt,

Sjukt hur tiden kan ändra sig fort.
Jag är idag en gift tvåbarnsmamma med en jättestor lägenhet som jag trivs jättemycket i. Jag har en man som jag älskar mer än allt, två barn som gör mina dagar till både de värsta och de bästa som finns. De är två små monster kan jag lova!
Elina är ju som hon är, får hon inte som hon vill så hör hela världen det och Jasper börjar bli i lite samma stuk. Men han är ändå otroligt snäll och leker med sig själv samtidigt som han inte vill mer än att sitta på min höft. Det är alltså helt olika ifrån dag till dag och jag kunde inte älska det mer.
Samtidigt som det är otroligt skönt att vara hemma med barnen, (Elina går i skolan mellan 8-11,30 bara) så kan jag inte låta bli att sakna att jobba eller plugga. Någonting att göra om dagarna som innebär mer än att byta blöjor och prata bebisspråk helt enkelt. Men ska eventuellt börja extrajobba på en krog inte allt för långt härifrån så det vore ju skönt.

Nej, nu ska jag skriva ut lite papper, skära ut lite motiv och måla lite på Jaspers rum. Wiho!

RSS 2.0